|
Indrefilet, storfe
|
|
|
Indrefileten sitter på innsiden av ryggen. Stekes hel eller i deles opp i klassiske biffer. |
|
Meget mørt kjøtt. 3,7% fett. |
|
|
Entrecotè
|
|
Forlengelsen av ytrefileten på forsiden av ryggen, mer isprengt fett i kjøttet. |
|
Saftig, mør, smakfull. 11,5 % fett. |
|
|
Ytrefilèt
|
|
Ytrefileten er yttersiden av ryggen. Inneholder kun 2,3 % fett. |
|
Den stekes hel,i biffer eller strimler |
|
|
Mørbrad
|
|
Øverst på låret sitter mørbraden som er den møreste biffen på låret. |
|
Det er like magert som ytrefileten og inneholder bare 2,3% fett. |
|
|
Marinert svinenakke
|
|
Utbenet nakkestykke, det har isprengt fett som gir både smak og saftighet. |
|
|
Steamet lammelår
|
|
Utbenet lammelår, som er saltet og steamet. |
|
Meget godt på grillen, og en slager når vi er ute og griller for våre kunder. |
|
|
Indrefilèt av svin, sommerkoteletter m.m.

|
|
I tillegg har vi vanlige koteletter om du heller har lyst på det. |
|
|
Har du andre ønsker, si ifra, så kan vi lage noe spesielt til deg!
|
|
|
Pølser av alle slag

|
|
Vi lager alle våre pølser selv, og kan tilby; ostepølser, baconpølser, pokerpølser, |
|
ramsløkpølser, bratwürst, chorizopølser, vanlige wienerpølser og grillpølser. |
|
|
Tilbehør
|
|
• Potetsalat • Sauser og urtepoteter • Salater • Diverse marinader m.m. |
|
|
|
Vi kan marinere kjøttet ferdig for deg, eller om ønskelig kan vi legge marinaden |
|
i pakken, så kan du marinere selv. |
|