Indrefileten sitter på innsiden av ryggen. Stekes hel eller i deles opp i klassiske biffer.
Meget mørt kjøtt. 3,7% fett.
Forlengelsen av ytrefileten på forsiden av ryggen, mer isprengt fett i kjøttet.
Saftig, mør, smakfull. 11,5 % fett.
Øverst på låret sitter mørbraden som er den møreste biffen på låret.
Det er like magert som ytrefileten og inneholder bare 2,3% fett.
Utbenet nakkestykke, det har isprengt fett som gir både smak og saftighet.
Utbenet lammelår, som er saltet og steamet.
Meget godt på grillen, og en slager når vi er ute og griller for våre kunder.
I tillegg har vi vanlige koteletter om du heller har lyst på det.
Har du andre ønsker, si ifra, så kan vi lage noe spesielt til deg!
Vi lager alle våre pølser selv, og kan tilby; ostepølser, baconpølser, pokerpølser, ramsløkpølser, bratwürst, chorizopølser, vanlige wienerpølser og grillpølser.
• Potetsalat • Sauser og urtepoteter • Salater • Diverse marinader m.m.
Vi kan marinere kjøttet ferdig for deg, eller om ønskelig kan vi legge marinaden i pakken, så kan du marinere selv.
Th. A. Abrahamsen, eller slakter Abrahamsen, som de fleste i byen i snart 100 år kjenner oss som, har som mål å levere gode matopplevelser til både private og bedrifter.