Indrefilet, storfe

Indrefileten sitter på innsiden av ryggen. Stekes hel eller i deles opp i klassiske biffer.
Meget mørt kjøtt. 3,7% fett. 

Entrecotè

Forlengelsen av ytrefileten på forsiden av ryggen, mer isprengt fett i kjøttet.
Saftig, mør, smakfull. 11,5 % fett. 

Ytrefilèt

Ytrefileten er yttersiden av ryggen. Inneholder kun 2,3 % fett. Den stekes hel,i biffer eller strimler.

Mørbrad

Øverst på låret sitter mørbraden som er den møreste biffen på låret.
Det er like magert som ytrefileten og inneholder bare 2,3% fett. 

Marinert svinenakke

Utbenet nakkestykke, det har isprengt fett som gir både smak og saftighet.

Steamet lammelår

Utbenet lammelår, som er saltet og steamet.
Meget godt på grillen, og en slager når vi er ute og griller for våre kunder. 

Indrefilèt av svin, sommerkoteletter m.m.

I tillegg har vi vanlige koteletter om du heller har lyst på det.

Har du andre ønsker, si ifra, så kan vi lage noe spesielt til deg! 

Pølser av alle slag

Vi lager alle våre pølser selv, og kan tilby; ostepølser, baconpølser, pokerpølser, ramsløkpølser, bratwürst, chorizopølser, vanlige wienerpølser og grillpølser.

Tilbehør

• Potetsalat • Sauser og urtepoteter • Salater • Diverse marinader m.m.

Vi kan marinere kjøttet ferdig for deg, eller om ønskelig kan vi legge marinaden i pakken, så kan du marinere selv.

Th. A. Abrahamsen, eller slakter Abrahamsen, som de fleste i byen i snart 100 år kjenner oss som, har som mål å levere gode matopplevelser til både private og bedrifter.

Adresse:

Kontakt oss:

Åpningstider: