Alle dager: |
– Karbonader med tilbehør, se liste under Alle retter: |
kr. 135,- |
|
– Baconsurret kyllingfilèt m/tilbehør |
|
|
|
– Kjøttkaker i brun saus m/tilbehør |
|
|
– Panert rødspette m/tilbehør |
|
|
|
– Stekt laksefilèt m/tilbehør |
|
|
– Svinekoteletter m/tilbehør |
|
|
|
– Gryterett m/tilbehør |
|
|
– Strimlet svinekjøtt m/tilbehør |
|
Tilbehør |
– Poteter – Ris – Pasta – Råstekte poteter |
|
|
– Ertestuing, kålstuing, grønnsaker, agurksalat, salat, eller surkål |
|
|
Alle dager: |
Salater med ost/skinke, reker, kylling og rundstykke |
kr. 125,- |
|
Bifflapskaus med tyttebær og flatbrød |
kr. 115,- |
|
Brus ½ liter |
kr. 30,- |
|
Utkjøring 125,- |
|
|
|
Menyen kan bestilles fram til kl. 13.00.
|
|
|
Snitter og rundstykker til møter og lignende må bestilles dagen før.
|
|
|
Vi leverer også alt av koldtbord, spekemat, middager, desserter osv.
|
|
|
|
NB, viktig å bestille maten før kr. 13.00, for at vi skal rekke å kjøre den ut til dere i tide.
|
|
|
Bestillingstelefon nr. 33 18 11 45
|
|