|
Store snitter/canapeer – 1/2 rundstykker
|
kr 41,- |
|
|
|
Du kan velge følgende pålegg: |
|
• Roastbiff m/remulade |
• Reker m/majones |
• Svinestek m/surkål |
• Røkelaks m/eggerøre |
• Karbonade m/løk |
• Krydderskinke |
• Westfaler m/eggerøre |
• Kokt skinke m/italiensksalat |
• Smalspeken m/eggerøre |
• Hamburgerrygg |
• Okserull |
• Delikatessestek |
|
• Egg m/ansjos |
|
|
|
|
Smørbrød |
kr 75,- |
|
Baguetter |
kr 69,- |
|
Vi bruker kun eget produsert pålegg basert på de beste råvarer. |
|
|
|
Koldtallerken
|
|
|
|
• Kylling |
• Italiensksalat |
• Karbonade |
• Potetsalat |
• Roastbiff m/remulade |
• Brød |
• Røkelaks m/eggerøre |
• Smør |
• Kokt skinke |
• Waldorfsalat |
|
kr 194,- |
|
|
Speketallerken
|
|
|
|
• 7 slag spekemat |
• Eggerøre |
• Potetsalat |
• Flattbrød |
|
kr 175,- |
|
|
Spekebord
|
|
|
|
• 7 slag spekemat |
• Rømme |
• Eggerøre |
• Flatbrød |
• Potetsalat |
• Loff og smør |
• Fruktfat |
|
|
|
|
|
Spekemat u/tilbehør
|
Pris pr. pers.
kr 145,-
|
|
 |
|
|
|
Oste anrettning
|
|
|
|
• 5 slag ost |
• Paprika |
• Druer |
• Stangselleri |
• Appelsiner |
• Kjeks |
|
Pris pr. pers.
kr 169,-
|
|
|
Kald stek m/saus uten tilbehør
|
|
|
|
• Svinestek m/saus |
kr 145,- |
|
|
|
• Oksestek m/saus |
kr 155,- |
|
|
|
• Kalvestek m/saus |
kr 165,- |
|
|
|
• Lammestek m/saus |
kr 165,- |
|
|
|
• Reinsdyrstek m/saus – spør oss om pris |
|
|
|
|
• Roastbiff m/saus |
kr 145,- |
|
|
|
• Indrefilet m/saus |
kr 230,- |
|
|
|
• Kalkunfilet m/saus |
kr 165,- |
|
|
Juletallerken varm/kald
|
|
|
|
• Stor juletallerken |
kr 255,- |
|
|
|
• Liten juletallerken |
kr 235,- |
|
|
|
• Pinnekjøtt tallerken |
kr 309,- |
|
|
|
• Julekoldtbord |
kr 345,- |
|
|
|
• Koldt juletallerken |
kr 229,- |
|
|
|
• Julesnitter |
kr 45,- |
|
|
|
• Riskrem |
kr 79,- |
|
|
Kold anrettning (Min. 8 pers.)
|
|
|
|
• Svinestek |
• Remulade |
• Roastbiff |
• Rå løk |
• Karbonader |
• Svisker |
• Kylling |
• Eggerøre |
• Røkelaks |
• Grønn-salat |
• Reke kabarèt |
• Dressing |
• Waldorfsalat |
• Brød og smør |
• Potetsalat |
|
• Egg 1/2 kokt med majones og reker |
|
• Surkål |
|
• Asparges |
|
|
|
|
|
(Min. 12 pers.)
|
|
|
• Svinestek |
• Potetsalat |
• Roastbiff |
• Surkål |
• Westfaler |
• Remulade |
• Karbonader |
• Asparges |
• Helkokt ørret |
• Svisker |
• Røkelaks |
• Rå løk |
• Kylling |
• Grønn-salat |
• Rekecabare |
• Eggerøre |
• Waldorfsalat |
• Tomatsild |
• Egg 1/2 kokt med majones og reker |
• Italiensk salat |
|
• Brød og smør |
|
|
|
|
|
|
Velg ditt eget koldtbord
|
|
|
|
Som dere ser nedenfor har vi satt opp en del retter som vi mener hører til et koldtbord. Det hyggelige med dette er at du selv kan velge hva du vil ha med på DITT koldtbord. Ta kontakt med oss og vi vil hjelpe deg med ditt selskap, slik at det kan bli vellykket. |
|
|
|
|
|
• Delikatesseskinke |
kr 30,- |
|
|
|
• Svinestek m/surkål |
kr 30,- |
|
|
|
• Roastbiff m/remulade |
kr 32,- |
|
|
|
• Kylling |
kr 30,- |
|
|
|
• Karbonader m/løk |
kr 30,- |
|
|
|
• Kokt skinke |
kr 30,- |
|
|
|
• Hamburgerygg |
kr 30,- |
|
|
|
• Ribbe m/surkål |
kr 32,- |
|
|
|
• Westfaler |
kr 34,- |
|
|
|
• Helkokt ørret (min. 10 pers.) – spør oss om pris |
|
|
|
|
• Røklaks m/eggerøre |
kr 35,- |
|
|
|
• Gravlaks m/sennepsaus |
kr 33,- |
|
|
|
• Kabare m/reker eller kylling |
kr 32,- |
|
|
|
• Tomatsild |
kr 19,- |
|
|
|
• Sursild |
kr 19,- |
|
|
|
• Pillede reker m/majones |
kr 34,- |
|
|
|
• Italiensk salat |
kr 19,- |
|
|
|
• Waldorfsalat |
kr 19,- |
|
|
|
• Dansk rekesalat |
kr 32,- |
|
|
|
• Blandet salat m/dressing |
kr 24,- |
|
|
|
• Hjemmelaget potetsalat |
kr 24,- |
|
|
|
• Eggerøre |
kr 28,- |
|
|
|
• Gresk salat m/dressing |
kr 27,- |
|
|
|
• Brød og smør |
kr 18,- |
|
|
|
|
• SALAT m/kylling/baguett/rundstykke/dressing/smør |
kr 125,- |
|
• Reke |
|
|
• Ost/skinke |
|
|
• Skinke |
|
|
• Kylling |
|
|
|
|
|
Alle priser gjelder pr. person ferdig pyntet. |
|