Th. A. Abrahamsen, eller slakter Abrahamsen, som de fleste i byen i snart 100 år kjenner oss som, har som mål å levere gode matopplevelser til både private og bedrifter.
Våre produkter blir fortsatt laget på ”gamlemåten”, det vil si at vi legger pålegg for hånd, steker kjøttkaker, karbonader, medisterkaker osv. for hånd samt at pølsene våre blir slynget for hånd. Pølser og evt. pålegg røykes i røykeskap med flis levert fra Lågendalen. Med andre ord, ikke noen snarveier på veien fram til det ferdige produktet. Vi håper at det gir seg utslag i både smak og kvalitet, slik at du som kunde får en god og smaksrik matopplevelse.
Vi har gjennom årene bygget opp en stor fagkompetanse innen faget, og kan i dag tilby alt fra pølser, pålegg, kaker, kjøtt og biffer av de fleste slag, samt et stort og godt utvalg av ferdigmat og selskapsmat. Vi har et eget kjøkken, som står klare til å lage til det du måtte ønske av mat til selskaper, overtidsjobbing eller større arrangement som fotballcup’er og lignende.
Ta kontakt for en trivelig og trygg handel.
Th. A. Abrahamsen, eller slakter Abrahamsen, som de fleste i byen i snart 100 år kjenner oss som, har som mål å levere gode matopplevelser til både private og bedrifter.